Choose language

Norgeseliten: Skal sikre lønnsom vekst med nytt samarbeid

Elektrikerkjeden Norgeseliten har signert rammeavtale med Visma Amili om automatisert betalingsoppfølging. Samarbeidet skal gjøre hverdagen enklere og mer lønnsom for medlemsbedriftene.

Norgeseliten og Visma

– Formålet med rammeavtalen er at våre elektroentreprenører kan bruke mer tid på selve faget og mindre tid på betalingsoppfølging. Dette skal hjelpe våre medlemmer å lykkes – både nå og i fremtiden. Det forteller Hans Christian Eliassen i Norgeseliten som nettopp har inngått en rammeavtale med Visma Amili på bruk av tjenesten  AutoCollectNorgeseliten er en landsdekkende elektrikerkjede med elektroentreprenører. Kjeden består av over 200 virksomheter med nærmere 3 000 fagutdannede elektrikere.

Økt kontroll i utfordrende tider

– Vi har i de siste årene utviklet flere digitale tjenester som skal forenkle arbeidsdagen til medlemmene våre. Nå, med prisvekst, renteheving og rekordhøye strømpriser er det helt naturlig for oss å starte med automatisert betalingsoppfølging for å sikre at vi får inn pengene fremover. Dette kan bli helt avgjørende for likviditeten og for at vi kan fortsette å investere i fremtiden. Det forteller Hans Christian Eliassen.

Automatisert og energieffektivt lagerhus

Norgeselitens sentrallager på Langhus, Autostore, har plass til hele 20.000 kasser! For tiden sørger 21 roboter for kontinuerlig omstokking av disse kassene, og det er planlagt å få på plass flere robotmedarbeidere i 2023. Beregninger viser at logistikkløsningene vil føre til at selskapet kan transportere 30.000 færre kasser  i året – som bidrar til å redusere utslipp.

Lagerhuset til Norgeseliten har installert 1050 solpanel

På taket er nær 2.000 kvadratmeter dekket av 1.050 solpanel som gjør selskapet selvforsynte med energi.

Nå, med prisvekst, renteheving og rekordhøye strømpriser er det helt naturlig for oss å starte med automatisert betalingsoppfølging for å sikre at vi får inn pengene fremover.

Hans Christian Eliassen, Norgeseliten

Verdiøkning ved hjelp av teknologi og kompetanse

Norgeseliten sitt mål er å gjøre hverdagen bedre, enklere og mer lønnsom for deres medlemmer. Som medlemsbedrift vil det bidra til mer tid og kapasitet til å løse utfordringer for både eksisterende og nye kunder som trenger elektrikertjenester. 

“Vår jobb er å understøtte målene som Norgeseliten har satt med hjelp av teknologi og kompetanse. Vi skal forenkle og automatisere betalingsoppfølgingen slik at deres medlemmer kan bruke sin fagkompetanse på det som gir verdi for deres kunder. Vi ser frem til et langsiktig samarbeid og gleder oss til å være med på utviklingen”, forteller Hirad Modabberi i  Amili. 

Related blog posts