Choose language

Nyhet: Ny, brukervennlig kundeportal

Nyhet: Ny, brukervennlig kundeportal
2:41

Bli kjent med Amili-portalen! Kundeportalen som vil gjøre det enklere for deg å få kontroll på likviditeten. Det har aldri vært enklere å følge opp utestående, ubetalte fakturaer!

Nyhet Amili portalen er nå tilgjengelig (1200 x 600 px) 

Nå introduserer vi en helt ny kundeportal: Amili-portalen. Den erstatter AutoCollect-portalen og Kreditorweb, og er designet for å gjøre arbeidsdagen din både enklere og mer effektiv! Med nytt, intuitivt design og brukervennlige flater, får du den beste oversikten over kravene dine, og innsikten du trenger i hver enkelt sak. 

Full oversikt og skreddersydd visning

I Amili-portalen får du full oversikt over alle fakturaene dine som krever oppfølging. I et intuitivt dashboard kan du enkelt skreddersy visningen etter dine behov: Velg selskaper, tidsperioder eller kolonner som er relevante for deg. Du kan dykke ned i detaljer på hver enkelt sak, og få all informasjon på ett sted. Se betalingsdetaljer, lese igjennom historikk på hvilke tiltak vi har gjort, laste ned brev - eller se hvor mye som er betalt.

Er du regnskapsfører og har flere kunder du bistår? I den nye portalen kan du gå inn på hver enkelt kunde og få oversikt over alle deres saker, og finne all informasjon ett sted.

Ta en titt! 😊 I den klikkbare demoen over, kan se hvordan Amili-portalen fungerer i praksis. 

Enkelt å gjøre endringer selv

Har du behov for å pause eller stoppe en sak som er til oppfølging? Det gjør du enkelt selv inne i portalen. Hvis du ønsker å fortsette oppfølgingen, kan du oppheve pausen. Bruker du AutoCollect og har fått en innbetaling? Da synkroniseres innbetalingen direkte fra økonomisystemet ditt. Om du ikke har AutoCollect, kan du selv registrere innbetalinger på fakturaen det gjelder. 

Legg til eller fjern brukere. Og gi roller

Du bestemmer selv hvem som skal ha tilgang til portalen. Har du kollegaer eller en regnskapsfører som bør ha tilgang? Inviter dem inn, eller slette brukertilganger ved behov. Du kan også endre brukerroller til lese-, skrive- eller administrator-tilgang. 

Vil du utforske ny funksjonalitet før andre?

Bli beta-bruker! Inne i "Innstillinger" på brukeren din i Amili-portalen, kan du aktivere beta-programmet.  Som beta-bruker vil du få tilgang på ny funksjonalitet før andre, samt bidra med å påvirke utviklingen av portalen ved å gi oss dine tilbakemeldinger. 

Tilgjengeliggjøres nå - og utover høsten

Den nye Amili-portalen er nå tilgjengelig for både nye og eksisterende brukere av Tripletex og PowerOffice GO. Utover høsten og vinteren vil portalen bli tilgjengelig for andre ERP-brukere i tillegg. Er du utålmodig og vil ta den i bruk nå? Ta gjerne kontakt med oss, så finner vi en løsning!

Vi håper du liker den like godt som oss!

 

 

 

Vil du automatisere purring og inkasso?

Aktiver AutoCollect i ditt økonomisystem, så går betalingsoppfølgingen av seg selv.

Les om AutoCollect

 

 

 

Related blog posts