Choose language

Hva er fakturaservice?

Å ha kontroll på fakturaer, kostnader og transaksjoner er ikke alltid like enkelt. Det oppleves utfordrende både for større bedrifter og selvstendig næringsdrivende. Med riktig verktøy for fakturaservice får du enkelt kontroll over faktureringsprosessen og sparer verdifull tid.

Få full kontroll med fakturaserviceBruker din bedrift mye tid på håndtering av utgående fakturaer? Det er du ikke alene om. Ifølge European Payment Report fra 2024 bruker vi i snitt 11 timer i uken på å følge opp sene fakturaer. Det er timer du kunne brukt mer verdifullt med riktig verktøy for fakturaservice. 

Det kan være greit å vite tjenesten fakturaservice har flere navn. Fakturaservice er også kjent som: 

Hva er fakturaservice?

Fakturaservice er en tjeneste som hjelper deg med å håndtere og administrere fakturaer på en effektiv måte. Dette inkluderer alt fra produksjon og sending av fakturaer, avstemming og remittering, til purring og inkasso. 

3 fordeler med fakturaservice

  1. Du sparer tid og ressurser: Ved å automatisere fakturaprosessen kan du frigjøre tid som ellers ville blitt brukt på manuelt arbeid. Dette lar deg fokusere andre oppgaver og du kan bruke tiden mer verdifullt. 

  1. Du reduserer risiko og feil: Med fakturaservice reduserer du sjansen for feil som kan oppstå ved manuell fakturering. Dette sikrer sikrer nøyaktighet og mindre misforståelser. 

  1. Du får bedre likviditet: Ved å ha bedre kontroll over fakturaer og betalinger sikrer du jevnere kontantstrøm i bedriften. Dette kan være spesielt viktig for små bedrifter og selvstendig næringsdrivende.

Hvordan velge riktig fakturaservice?

Når du velger verktøy for fakturaservice er det viktig å vurdere behovene dine nøye. Noen ting du bør se etter inkluderer:

  • Brukervennlighet: Sørg for at systemet er enkelt å bruke, både for deg og dine kunder.
  • Funksjonalitet: Velg en tjeneste som tilbyr de funksjonene du trenger, for eksempel automatisert påminnelse om forfalte betalinger og tilpassede fakturamaler.
  • Kostnad: Sammenlign priser og avgifter for å finne en løsning som passer din økonomi.

Få bedre likviditet med fakturaservice

Fakturaservice er systemet for enhver bedrift eller selvstendig næringsdrivende som ønsker å effektivisere fakturaprosessen. Ved å velge riktig tjeneste sparer du tid, reduserer feil og forbedrer likviditeten i bedriften din. 

Kom i gang i dag - det vil lønne seg!

5 enkle steg til bedre likviditet

Last ned gratis guide og få enkle tips til bedre likviditet i bedriften.

Gå til guide

 

 

 

Related blog posts